Selecteer een pagina

Team

TeamWerklust bestaat al bijna 20 jaar maar het voelt nog steeds of we aan het begin staan van een avontuur. We zitten niet stil en willen onszelf – en onze klanten – steeds weer positief verbazen. Ons team is een gevarieerde groep mannen en vrouwen met verschillende soorten expertise en ervaring. Vergelijk het met teamsport waar iedere speler zijn eigen plek, taak en rol heeft.

Onze specialisatie is duurzame inzetbaarheid. We helpen ondernemers bij het voorkomen en oplossen van verzuim en ondersteunen leidinggevenden met raad en daad. We kijken naar het grotere plaatje en naar de menselijke kant. Onze dienstverlening is breed zodat we altijd de juiste oplossing op maat kunnen bieden.

We houden van afwisseling. We werken o.a. in de zorg, het onderwijs, logistiek, transport en de detailhandel. Voor heel grote en heel kleine bedrijven, verspreid over het land. Wat die klanten met elkaar gemeen hebben? De wil om verzuim serieus aan te pakken, met oog voor de mens achter het dossier.

De uitvalsbasis van TeamWerklust is Rotterdam. Dat zie je terug in onze manier van werken; we zeggen waar het op staat. En dan het liefste in een persoonlijk gesprek want we gaan graag naar onze klanten toe. Alleen samen met onze klant kunnen we zorgen voor een langdurige inzetbaarheid van medewerkers met zo min mogelijk verzuim. Niet voor niets is ons devies: Verzuim voorkomen en oplossen is teamwerk.

Gerard van Groeningen / arbeids- & organisatiedeskundige

Wielrenner, hardloper en neemt in de zomer graag zijn longboard mee naar het park. Daarnaast zou hij graag meer tijd hebben om met Don in de ring te stappen. Zo divers als zijn interesse in sport is, zo divers is ook zijn werkervaring als arbeidsdeskundige, organisatiedeskundige (MBA) en implementatiemanager. Gerard voelt feilloos aan wat er nodig is om zowel individuen als teams in beweging te krijgen en helpt klanten om verzuim voor te zijn.

 

Mirjam Hohmann / adviseur inzetbaarheid & trainer

Hardlopen, langeafstandfietsen, skaten en in het verleden gewichtheffen en kickboksen. Als Mirjam ervoor gaat dan is het volledig en vol overgave. Mirjam is niet bang voor iets nieuws of uitdagends. In haar werk is ze accuraat en gefocused, ze behoedt werkgevers en werknemers voor (financiële) risico’s en zorgt voor oplossingen. Ze werkt doortastend en zeer praktisch; liever vandaag geregeld dan morgen. Met Mirjam als adviseur maak je meters en zijn alle klappen raak.

 

Johan Zeilstra / adviseur inzetbaarheid

Ultraloper en dat is in zijn werk terug te zien in zijn enorme doorzettingsvermogen bij moeizame fases of tegenslag. Een fijne eigenschap voor een verzuimadviseur. Maar ook nog voetballer en golfer. Die diversiteit uit zich bij Teamwerklust doordat hij heel goed kan schakelen tussen verschillende omgevingen. Samenwerking met ons belangrijkste teamlid, de klant, is voor hem cruciaal. Als iemand verzuim oplossen als een sport ziet, dan is het Johan wel.

 

Cynthia Peek / arbeidsdeskundige & coach

Voormalig volleyballer en wielrenner, beoefent tegenwoordig rolstoelbasketbal. Cynthia is een doorzetter en teamspeler. In haar coachingstrajecten helpt ze anderen om op zoek te gaan naar hun eigen antwoord of doel om vervolgens weer verder te kunnen. Haar achtergrond als fysiotherapeut en haar opleiding tot arbeidsdeskundige zijn een geweldige combinatie voor de werkplekonderzoeken, waarbij ze ook let op fysieke houding en gedrag op de werkplek.

 

Ricky Hupsel / arbeidsdeskundige

Jarenlang actief geweest als trainer en jeugdcoördinator voetbal, met basketbal als tweede jeugdliefde. Ricky is een betrokken en hulpvaardige teamspeler die niet alleen kansen en mogelijkheden ziet maar ze ook creëert. Hij is als arbeidsdeskundige altijd bezig om mensen weer in beweging te krijgen, ook als de weg niet gemakkelijk is. Ricky streeft altijd en overal naar een positief resultaat.

Siem van Dijk / toegepast psycholoog en adviseur inzetbaarheid i.o.

Mountainbiker en professioneel voetbaltrainer in opleiding. Als mountainbiker weet Siem wat het is om je vast te bijten in iets wat je graag wilt halen. Die onverzettelijkheid zie je terug in zijn werk. Hij is een echte dossiertijger die tijd, aandacht en energie in zijn werk steekt. Als trainer en verzuimbegeleider helpt hij teams en individuele werknemers om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en zo hun motivatie te vergroten. Vertrouwen, kwaliteitsbewaking en contact maken staan bij hem centraal.

Marja Pronk / burn-outcoach

Combineert sport met haar liefde voor dieren: ze houdt van paardrijden en wandelen met haar hond. Bij paardrijden heb je geduld nodig en een groot empatisch vermogen. Je moet leergierig zijn en bereid zijn om naar jezelf te kijken; welk effect heeft jouw gedrag & houding op het paard? Al deze eigenschappen komen goed van pas bij haar werk als burn-outcoach. Ook haar doorzettingsvermogen helpt haar bij het begeleiden van medewerkers. Marja weet als geen ander hoe belangrijk kleine stapjes zijn voor het bereiken van grote resultaten.

Don Diego Poeder / coach

Voormalig wereldkampioen boksen, maar ook als trainer van individuen en groepen een zwaargewicht. Don laat mensen hun grenzen verkennen en bewaken, zowel binnen als buiten de ring. Hij weet hoe je met tegenslagen en succes moet omgaan en dat fysieke gezondheid hand in hand gaat met mentale weerbaarheid. Een veelzijdige en door de wol geverfde professional.

Bert Visser / teamcoach

Hardlopen en wielrenner. Loopt regelmatig een halve marathon maar gaat ook graag mountainbiken in de Ardennen. Ook door Europa trekken op zijn racefiets vindt hij erg fijn. Bert is vasthoudend maar ook flexibel. Zijn talent om zonder vooroordelen te kunnen luisteren en mensen zelf over oplossingen te laten nadenken maken van hem een heel goede coach. Binnen TeamWerklust is Bert de expert als het gaat om teamrolmanagement. Zijn kennis over teamrollen zetten we in bij zowel assessments en teamcoaching als bij medewerkers die in hun werk vastlopen omdat ze op de verkeerde plek zitten.

Pieter Giezen / Interim HRM adviseur

Analytisch en organisatorisch talent. Pieter is een teamspeler en is altijd op zoek naar een open en goede samenwerking met veel ruimte voor communicatie.

Samenwerkingspartners

Om onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen te kunnen nemen en zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we samen met bedrijfsartsen, arbeidsjuristen en andere experts.

 

Contact

Meer weten over de aanpak van TeamWerklust?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!