Team

TeamWerklust bestaat al bijna 20 jaar maar het voelt nog steeds of we aan het begin staan van een avontuur. We zitten niet stil en willen onszelf – en onze klanten – steeds weer positief verbazen. Ons team is een gevarieerde groep mannen en vrouwen met verschillende soorten expertise en ervaring. Vergelijk het met teamsport waar iedere speler zijn eigen plek, taak en rol heeft.

Onze specialisatie is duurzame inzetbaarheid. We helpen ondernemers bij het voorkomen en oplossen van verzuim en ondersteunen leidinggevenden met raad en daad. We kijken naar het grotere plaatje en naar de menselijke kant. Onze dienstverlening is breed zodat we altijd de juiste oplossing op maat kunnen bieden.

We houden van afwisseling. We werken o.a. in de zorg, het onderwijs, logistiek, transport en de detailhandel. Voor heel grote en heel kleine bedrijven, verspreid over het land. Wat die klanten met elkaar gemeen hebben? De wil om verzuim serieus aan te pakken, met oog voor de mens achter het dossier.

De uitvalsbasis van TeamWerklust is Rotterdam. Dat zie je terug in onze manier van werken; we zeggen waar het op staat. En dan het liefste in een persoonlijk gesprek want we gaan graag naar onze klanten toe. Alleen samen met onze klant kunnen we zorgen voor een langdurige inzetbaarheid van medewerkers met zo min mogelijk verzuim. Niet voor niets is ons devies: Verzuim voorkomen en oplossen is teamwerk.

Gerard van Groeningen / arbeids- & organisatiedeskundige

Arbeidsdeskundige, organisatiedeskundige (MBA) en implementatiemanager. Gerard voelt feilloos aan wat er nodig is om zowel individuen als teams in beweging te krijgen en helpt klanten om verzuim voor te zijn.

 

Mirjam Hohmann / adviseur verzuim en duurzame inzetbaarheid & trainer

Daadkrachtig adviseur op het gebied van arbeid en organisatie, met de focus op verzuim en duurzame inzetbaarheid. Helpt managers bij de implementatie van nieuw beleid en om leidinggevenden en medewerkers hun verantwoordelijkheid op te laten pakken.

 

 

Johan Zeilstra / casemanager en verzuimcoach

Casemanager met veel ervaring rondom ziektewet. Gericht op samenwerking en oplossen van complexe verzuimsituaties.  

 

Cynthia Peek / arbeidsdeskundige & coach

Arbeidsdeskundige en ontwikkelcoach.  Haar achtergrond als fysiotherapeut en haar opleiding tot arbeidsdeskundige zijn een geweldige combinatie voor de werkplekonderzoeken, waarbij ze ook let op fysieke houding en gedrag op de werkplek.

 

Ricky Hupsel / arbeidsdeskundige

Ricky is als arbeidsdeskundige altijd bezig om mensen weer in beweging te krijgen, ook als de weg niet gemakkelijk is. De rapporten van Ricky geven goed richting aan de oplossing voor langdurig verzuim en hij streeft altijd en overal naar een positief resultaat.

Marja Pronk / burn-outcoach

Geduldige en effectieve coach met een groot empatisch vermogen waarbij reflectie op welk effect jouw gedrag en houding heeft op je inzetbaarheid altijd centraal staat. Marja weet als geen ander hoe belangrijk kleine stapjes zijn voor het bereiken van grote resultaten.

Don Diego Poeder / coach

Voormalig wereldkampioen boksen, maar ook als trainer van individuen en groepen een zwaargewicht. Don laat mensen hun grenzen verkennen en bewaken, zowel binnen als buiten de ring. Hij weet hoe je met tegenslagen en succes moet omgaan en dat fysieke gezondheid hand in hand gaat met mentale weerbaarheid. Een veelzijdige en door de wol geverfde professional.

Bert Visser / teamcoach

Binnen TeamWerklust is Bert de expert als het gaat om het coachen en samenstellen van teams. Zijn kennis over interacties in groepen zetten we in bij zowel assessments en team coaching als bij medewerkers die in hun werk vastlopen omdat ze op de verkeerde plek zitten.

Pieter Giezen / Interim HRM adviseur

Analytisch en organisatorisch talent. Pieter is een teamspeler en is altijd op zoek naar een open en goede samenwerking met veel ruimte voor communicatie.

Samenwerkingspartners

Om onze klanten zoveel mogelijk werk uit handen te kunnen nemen en zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we samen met bedrijfsartsen, arbeidsjuristen en andere experts.

 

Contact

Meer weten over de aanpak van TeamWerklust?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

1 + 4 =