Tel: (085) 060 17 15

Leidinggeven en verzuim (voorkomen) 

Praktische training voor leidinggevenden.

Leer jouw medewerker in verzuim te begeleiden met een mensgerichte focus. 

Jouw vak is leidinggeven en daar komt van alles bij kijken. Enerzijds vakgerichte kennis en anderzijds alles over het motiveren en stimuleren van medewerkers. Daar komt ook inzetbaarheid en verzuim bij kijken. 

Dat is complex, want sommige zaken kom jij bijna nooit mee in aanraking en in de wirwar van externe dienstverleners is het niet gemakkelijk om te weten wat nou jouw rol is en waar jij invloed op hebt. Hoe voer je een gesprek over (dreigend) verzuim met je medewerker, zonder dat het gespannen wordt? Hoe voorkom je verzuim? Hoe zorg je ervoor dat het niet jouw probleem wordt? In onze gratis online cursus leer je hier alles over. 

Wet verbetering Poortwachter, gespreksvoering en preventie

We hebben onze basistraining omgezet in een gratis e-learning, omdat wij vinden dat iedere medewerker recht heeft op aandacht en de juiste begeleiding. En wij uit de praktijk al lang weten dat iedere leidinggevende dit met de juiste informatie kan. We vragen wel wat tijd van je, want de e-learning bestaat niet alleen uit informatie, maar ook uit oefeningen en reflectie. Je kunt de training afsluiten met deelname aan onze online intervisie. 

Training verzuim (voorkomen)

Individuele coaching voor teammanagers 

Coaching voor leidinggevenden die meer psychologische flexibiliteit willen en waardegerichte resultaten willen bereiken in gespreksvoering. 

Deze coaching voor leidinggevenden is de basis om het verschil te maken in gesprekken als leidinggevende bij verzuim, gedragsproblematiek en andere zorgelijke signalen op de werkvloer. ​​Met jou als startpunt! Enerzijds alle talenten en vaardigheden die je al bezit. Maar ook jouw belemmerende gedachten, emoties en oordelen. 

Als leidinggevende leer je in dit coachtraject je eigen belemmerende patronen en overtuigingen omzetten naar waardengedreven leidinggeven. Met meer inzicht in wat voor jou belangrijk is in jouw leiderschap, welk waardegericht resultaat jij wilt bereiken met je team en hoe je leiderschap pakt over je eigen functioneren. De coaching bestaat uit 5 sessies en een online toolbox met opdrachten en bedraagt € 675,00 exclusief btw. 

De coaching bevat veel elementen uit ACT (Acceptance and Commitment Therapie of Training). Het is een vorm van training en coaching die leidt tot meer psychologische flexibiliteit. 

© Teamwerklust. Alle rechten voorbehouden. |  Design > Illustration >