Tel: (085) 060 17 15

Visie Teamwerklust

TeamWerklust is een adviesbureau gespecialiseerd in verzuim en duurzame inzetbaarheid. Opgericht in 2001 door Gerard van Groeningen met een missie om bedrijven te ondersteunen bij het beheren van problemen rond gezondheid en inzetbaarheid. Ruim 20 jaar later zijn we gevestigd in Rotterdam en Apeldoorn. Met veel ervaring en een tas vol gereedschap, zijn we nog steeds partner van kleine en grotere bedrijven door heel Nederland.

Onze kritische succesfactoren zijn:

 • We zijn dicht bij onze klanten en doen ons werk bij hen.

 • We proberen problemen te voorkomen of proberen ze zo snel mogelijk op te lossen.

 • We geloven in partnerschap; de klant is ons belangrijkste teamlid.

 • Founder/partner

  “Duurzame inzetbaarheid gaat over werkplezier, benutten van talenten en waarde kunnen toevoegen.
  Als dat in orde is, gaan jouw medewerkers met plezier naar het werk, en komen ze ’s avonds weer tevreden thuis.”

 • Mirjam Hohman
  Partner

  “Geef mensen de kans om zelf richting te geven aan hun inzetbaarheid en je zult zien dat ze in beweging komen. 
  Durf jij de stap naar zelfregie aan? Wij helpen met de kaders.”

Visie

Onze visie op verzuim en inzetbaarheid

Jouw medewerkers zijn in staat hun eigen verantwoordelijkheid voor duurzame inzetbaarheid te nemen, mits de juiste hulpbronnen worden geboden, zoals de juiste stijl van leiderschap en coaching.

Medewerkers gemotiveerd, vitaal en productief houden is een gedeelde verantwoordelijkheid van zowel werkgever als werknemers. Mensen zijn in staat om moeilijke beslissingen nemen en proactief gedrag te tonen over gezond (blijven) werken.

Wat is daarvoor nodig?

 • Informatie en communicatie

 • Inzetbaarheidsbeleid

 • Coaching in persoonlijk leiderschap

Door medewerkers verantwoordelijk te maken voor hun eigen vitaliteit en inzetbaarheid en door leidinggevenden op te leiden om hun teamleden te ondersteunen, kun je de cultuur rondom gezondheid, vitaliteit en verzuim beïnvloeden. Het maken van de juiste keuzes rondom loopbaan en inzetbaarheid is gedrag wat we stimuleren in onze coaching methodes voor medewerkers. Want vitale, gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn 27% productiever en verzuimen 18% minder.

De Werkplaats

De visie van TeamWerklust vind je terug in De Werkplaats. In onze werkplaats in Apeldoorn ont­moeten we graag ondernemers, profes­sionals en werknemers voor goede gesprekken over mens & arbeid. Je bent van harte welkom bij onze proeferijen met goede gesprekken over de betekenis van mens en werk in de huidige (en toekomstige) maatschappij.

Op dit moment zijn wij druk bezig De Werkplaats in te richten en aan te kleden.

© Teamwerklust. Alle rechten voorbehouden. |  Design > Illustration >